Test af Selvvandingsbakke til vindueskarmen

Forspiringen i år, er for mit vedkommende, kommet lidt sent ud fra starthullerne.

Jeg tog derfor et af mine produkter i brug.

Dette gjorde jeg fordi at jeg vidste at tiden hjemme var knap og jeg ville sikre mig at mine forspirer fik alt den vand som de behøvede.

Jeg må indrømme at jeg er ret så positiv overrasket over hvor godt Selvvandingsbakken fungerer.

Jeg planter altid mine frø i hjemmelavet avispotter (Jeg er ved at skaffe Pot Makers til køb på shoppen) og jeg har de andre år ofte oplevet at jorden tørrede ud og/eller at spiren gik til inden den helt fik fat.

Jeg har været spændt på om Selvvandingsbakken også ville have de problemer, men jeg kan blot konstaterer at, ikke en eneste gang har nogle at mine avispotter været udtørret. Og hvad bedre er så har de heller ikke været overvandet. Måtten i Selvvandingsbakken er tilpas våd og gør at avispotten og jorden opsuger præcis det som de har behov for.

Et andet spørgsmål jeg har haft er om måtten nu også får suget vandet op til at alle avispotterne får vand nok. Endnu en gang kan jeg blot sige JA. Ikke nok med at måtten "tømmer" bakken for vand, så er hele måtten også jævn våd og ikke kun kanterne som er i kontakt med vandet.

Så min endelige vurdering af Selvvandingsbakken til vindueskarmen er, at jeg hellere må tage endnu en i brug, så der er plads til alle mine spirer, når de er blevet omplantet.

Jeg giver 5/5 Spirer!    Skriv en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, inden de offentliggøres