Indendørs planter | De 10 bedste planter til indendørs brug

Vil du dyrke din egne indendørs planter uden grønne fingre? Så klik her.

 

Violinfigen

Violinfigen vokser super hurtigt og ser super godt ud, med b.la grå og sort. Da den vokser så hurtigt, kan du meget hurtigere nyde din nye plante. Man kan sagtens klippe sin Violinfigen ned, hvis den er blevet for stor, og ikke længere passer ind i din stue.

Men glem ikke! Violinfigen SKAL vandes 1 gang i ugen.

 

Violinfigen i dagligstuen

 

Monstera

Monstera er en super nem plante at have. Den skal kun klippes få gange, den vokser rigtigt hurtigt, og så passer den super godt ind i dit køkken eller badeværelse.

Denne plante skal vandes omkring 1-2 gange om ugen.

 

Monstera i haven

 

Calathea Dottie

Hvis du gerne vil stikke lidt ud fra andre, så skal du helt klart prøve Calathea Dottie. Planten er bordeaux - næsten lilla. Den hjælper b.la. med at gøre fugtigheden i dit hus bedre, og ikke nok med det, ser den super godt ud i en dagligdags stue.

Denne plante skal vandes ca. 1-2 gange i ugen.

 

Calathea Dottie i dagligstuen

 

Philodendron

Philodendron er en utrolig smuk plante, som kan blive rigtig høj. Faktisk helt op til 3 meter. Planten har brug for høj fugtighed, så du skal vande den ofte. Den passer super godt ind i dit soveværelse eller køkken.

Denne plante skal vandes ca. 2-3 - gerne flere, gange om ugen.

 

Philodendron i baghaven

 

Kaktus

Kaktusser er en af de nemmeste planter at tage sig af. De behøver næsten intet vand og er grønne året rundt. Du kan stille kaktussen næsten hvor end du har lyst, men pas på ikke at sætte den et sted du tit er tæt på. En kaktus gør ondt. Dette er sagt med erfaring!

En kaktus skal vandes ca. 1 gang i måneden.

 

Kaktusser i baghaven

 

Strelitzia Nicolai - Den hvide Paradisfugl

Strelitzia Nicolai passer næsten ind overalt. Den er stilfuld og så passer den på en måde sig selv. Planten skal gerne placeres i dagligdagsstuen eller i køkkenet, og den må helst ikke få direkte sollys.

Denne plante skal vandes ca. 2-4 gange i ugen.

 

Strelitzia Nicolai udvokset

 

Gummitræ

Gummitræer har utroligt flotte blade, og netop som alle de forrige planter passer den super godt ind i din stue. Træet er super nemt at holde, og kan blive rigtigt stort.

Gummitræer skal vandes ca. 1-2 gange i ugen - afhængig af hvor den står.

 

Gummitræ i dagligdagsstuen 

Paradistræ

Paradistræer er en slags kaktusser, som er utroligt smukke og passer naturligvis godt ind i din stue. Kaktussen kan blive op til 0,5 meter, og vokser hurtigt. 

Et paradistræ skal vandes ca. 1-2 gange i måneden.

 

Mini paradistræ

 

Pilea - Pengeplante

Pilea er et af de mest populære indendørs planter lige nu. Den har smukke blade, og så er den nem at passe. Den bliver ikke særlig høj, men bladene og stilkene kan blive lange.

Pilea skal vandes ca. 1 gang i ugen.

 

Pilea i stuen 

 

Guldranke

En guldranke har hjerteformede blade og er en meget nem plante. Ikke nok med at den ser godt ud, så er den super god til at rense luften i dit hus. 

Guldranker skal vandes ca. 1 gang i ugen.

 

GuldrankeSkriv en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, inden de offentliggøres